perjantai 31. lokakuuta 2014

Kissanpäiviä Madeiralla

Olemme saaneet viettää pitkän merimatkan jälkeen leppoisaa aikaa Porto Santossa ja Madeiralla nauttien hyvästä seurasta ja hienoista paikoista. Lukijamme ovat toivoneet lisää kuvia reissusta. Toivetta on välillä vaikea täyttää, kun nettiyhteydet ovat niin hitaita ja epävarmoja, mutta tällä kertaa viimepäivien terveiset tulevat pelkkien kuvien muodossa.

Tarkoitus on jatkaa matkaa kohti Teneriffaa viikonlopun aikana, joten muutama päivä vielä aikaa nauttia Madeirasta.


Yllättäen kolme suomalaista venettä Porto Santossa, s/y Immigrant (http://ulosmaailmaha.blogspot.pt/) ja s/y C'est la Vie (http://tuulivie.blogspot.pt/) - loistavaa porukkaa!

Tutustumassa Porto Santon saareen - minibussi esitteli hienosti tämän pienen saaren. Marina taustalla.
s/y Immigrant tarjosi musiikin lauantai-illan Dysselin "sitloodabileisiin"


suomalaiset yhteiskuvassa Dysselin sitloodassa - muulla satamalla riitti ihmeteltävää
Dysselin sunnuntai-illan ulkoilma elokuvateatteri - taas laiturilla ihmeteltiin

Leffayleisö. Videoprojektorimme pääsi tositoimiin. Huikea leffaelämys. Ulkona + 24 astetta ja tähtitaivas.
Leppoisaa päiväpurjehdusta - Madeiralle oli n. 30 mpk matka
Madeira lähestyy - edessä pieni ankkurilahti, johon ankkuroiduimme, koska kaikki Madeiran satamat ovat täynnä. Kuulemma matkapurjehtijat ovat nyt kaikki yhtäaikaa täällä, koska lokakuun alussa kelit olivat niin huonot, ettei veneitä purjehtinut tänne.

Päiväpurjehduksella Madeiralle lähelle tuli iso valas! Kameramies oli hieman jäljessä vesisuihkun kuvaamisessa.Funchalin kauppahallissa

Päivävaelluksella levadoilla, Unescon maailmanperintökohteessa. Huikeat maisemat.Vesiputous keskellä ei mitään tuntien vaelluksen jälkeen oli paras paikka pitää lounashetki

Satoja vuosia sitten orjatyöllä rakennetut levadatunnelit, joilla kasteluvesi johdetaan vuorilta pelloille. Tässä tunnelin pituus yli 200 m.

Internetin ihmeellisessä maailmassa. Free Wifi - matkapurjehtijan hyvä ystävä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti