keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kuvagalleria tarjoaa uusia otoksia

Tällä kertaa muutamia otoksia Bahamalta ja täältä Bermudalta. Tervemenoa katselemaan GooglePlussan kuvagalleriasta. Seuraava setti kuvia onkin sitten varmaan hieman enemmän meripainotteinen - katsotaan siis mitä saadaan taltioitua pohjois-Atlantilta.

Tänään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan sääennuste näytti parantumisen merkkejä, ja Dyssel siirtyneekin tänään tai huomenna laituriin lataamaan akkuja ja valmistautumaan lähtöön.

Valmisteluoperaatioihin kuuluu vielä ainakin vesikoneella vesitankkien tekeminen täyteen, akkujen lataus, jollan (Dorfin) pakkaaminen sisälle, ankkurin ja ankkuriketjun siirtäminen pilssiin (jotta saadaan veneen painopiste alemmas ja lähemmäs keskipistettä), veneen laittaminen täydelliseen meriklaariin (eli kaiken mahdollisen kiinnittäminen ja kosteudelta suojaaminen), pyykkäys ja tietenkin iso ruokatäydennys. Paikallinen kauppa lupasi jopa pakastaa meille jauhelihaa ison kasan, niin saadaan se säilymään hieman pidempään. Tähän saakin mukavasti pari päivää vierähtämään.

// Arimo

1 kommentti:

  1. Onnea matkaan ! Miehistön taidot ovat kehittyneet talven aikana ja vene paras mahdollinen. Meillä on maapallo vuodelta 1974, jossa on valo sisällä. Pidän valoa päällä koko ylityksen ajan. Se on minun onnenamulettini matkan ajaksi. Pakko sanoa että nyt vähän mammaa jännittää. Luotan kuitenkin tietoon, taitoon ja turvallisuuteen jota olette osoittaneet👍

    VastaaPoista