tiistai 3. maaliskuuta 2015

Uutta kuvamateriaalia

Tervemenoa taas tsekkaamaan uusinta kuvamateriaalia kuvagalleriaamme www.sandi.fi -sivuston kautta.

Dyssel jatkanee huomenna (tiistaina) matkaa vähitelleen kohti Floridaa n. 600 mpk:n purjehduksella Kuuban rannikkoa sivuten. Oletamme, että saavumme Key Westiin n. sunnuntaina/maanantaina riippuen tuulista. Tästä tulenee samalla pisin pelkästään kolmestaan seilaamamme yhtenäinen merimatka. Onneksi merivahtijärjestelmää on ehditty tässä hioa ja kehittää pitkään, joten nyt tulee järjestelmä kunnolla testaukseen paluumatkan pitkiä legejä silmälläpitäen.

Ihan ns. off-topic (liittyen viime viikoina paljon harrastettuun vesiurheiluun): Caribian +27 asteinen merivesi on muuten muuttunut täällä n. 25 asteeseen ja ennusteiden mukaan seuraava legi pudottaa meriveden lämpötilaa jopa kaksi astetta lisää. Positiivista on, että luultavasti veneen sisälämpötila (edelleen koko ajan vähintään 27 astetta) alkaa samalla laskea.

// Arimo
Turks & Caicos saaret

1 kommentti:

  1. Hyi, siis siellähän tulee kylmä :D heräsin itse viime yönä laittaan fleecen päälle ja ai että oli ikävä sitä kun hikivesi herätti valuessaan silmiin. Ennemmin heräään siihen kun kylmyyteen! :D hyvää seilausta!
    /Juulia

    VastaaPoista